NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

18 januari 2022

Vacature Lid Dagelijks Bestuur Secretaris Continue Professionele Educatie & Innovatie

Op 18 mei a.s. verloopt de zittingstermijn van de huidige Secretaris, prof. dr. M.R. Vriens (Menno), tevens lid van het Dagelijks Bestuur van de NVvH.

Het Algemeen Bestuur van de NVvH hecht er aan dat de benoeming van de leden van het Dagelijks Bestuur op een democratische, open en transparante wijze tot stand komt. Bij dezen wijst het Algemeen Bestuur van de NVvH u daarom op de mogelijkheid om u verkiesbaar te stellen als lid van het Dagelijks Bestuur in de rol van Secretaris Continue Professionele Educatie & Innovatie.

Inhoudelijke vereisten
Het Algemeen Bestuur heeft een profiel opgesteld dat leidend zal zijn tijdens de selectie.

Selectieprocedure
Wanneer u belangstelling heeft voor het lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van de NVvH in de rol van Continue Professionele Educatie & Innovatie verzoeken wij u om uw interesse uiterlijk 14 februari aanstaande schriftelijk en gemotiveerd aan ons te laten weten. Begin april maakt het Algemeen Bestuur bekend welke kandidaat wordt voorgedragen tijdens de Algemene Ledenvergadering op 18 mei 2022.

Informatie
Voor aanvullende inhoudelijk vragen kunt u contact opnemen met de Voorzitter van de vereniging: Bernard Elsman (b.elsman@dz.nl; 06 14682344)

Uw belangstelling inclusief een korte motivatie kunt u kenbaar maken via: m.balfoort@heelkunde.nl.