NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

18 mei 2022

NVB-TRIP symposium 2022

 

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 18 en donderdag 19 mei a.s. Omdat het nog onzeker is hoe de Corona situatie in mei zal zijn, is voorlopig besloten een hybride congres te organiseren in het Congrescentrum ReeHorst in Ede, met maximaal 100/120 fysieke deelnemers. Vanwege de hybride constructie zullen er alleen plenaire sessies zijn.

Als plenaire sprekers zullen o.a. Stephen Lockhart (Vaccine Clinical R&D Europe and Asia-Pacific, Pfizer), Cynthia So-Osman (Sanquin) en Roland Pierik (Universiteit van Amsterdam) een (online) presentatie verzorgen. Houdt u onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de meest actuele versie van het programma.

 

Inschrijven
U kunt zich per direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Bij de inschrijving kunt u  aangeven of u fysiek of online wilt deelnemen aan het symposium. Door de extra kosten die gemaakt worden voor de audiovisuele ondersteuning, is het inschrijfgeld voor zowel fysiek als online:
 

 

1 dag

2 dagen

Social Event

NVB-Leden

€ 70

€ 115

€ 35

Niet NVB leden

€ 90

€ 135

€ 35De inschrijving sluit op 15 mei 2022. Accreditatie is aangevraagd bij de ABSG, NIV, NVKC, NVML, NVVI en V&VN.

 

Abstracts
Naast Nederlandstalige abstracts is het ook mogelijk om Engelstalige abstracts in te dienen, in de categorie wetenschappelijk of casuïstiek. Er worden prijzen uitgereikt voor beste abstract/poster in beide categorieën. Daarnaast zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Kijk voor meer informatie over het indienen van abstracts op de website. U kunt uw abstracts indienen t/m 8 maart 2022.
 
Prijs beste afstudeerscriptie en beste proefschrift (Van Dijk prijs)
Aan de beste afstudeerscriptie (MBO, HBO academisch) en het beste proefschrift met betrekking tot bloedtransfusie wordt een prijs toegekend. Scripties en proefschriften met een verschijningsdatum in 2021 kunnen daarvoor met een aanbevelingsbrief worden ingestuurd. Zie voor meer informatie over de wijze van indienen de website. De deadline voor de inzending is 31 maart 2022.

 

Locatie en overnachtingen
Het is mogelijk om tegen een gereduceerde prijs te overnachten in hotel ReeHorst. Reserveringen kunt u regelen via hotel@reehorst.nl o.v.v. NVB-TRIP symposium.   

Met vriendelijke groet,
 
Organisatiecommissie NVB-TRIP symposium
@ i.v.veen@nvbtransfusie.nl