NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

CPE menukaart

Hieronder vindt u een overzicht van het beschikbare nascholings aanbod.

Mindsetmeter & Mindsetbooster

Met subsidie van de Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS) is onder leiding van prof. dr. Erik Heineman een e-learning module ontwikkeld. U kunt deze tool gebruiken om uw eigen ‘mindset’ te checken en te stimuleren.

De e-learning bestaat uit de volgende onderdelen:

  • de MindsetMeter: een meetinstrument dat de mindset en gerelateerde aspecten in kaart brengt
  • de MindsetBooster: praktische oefeningen, literatuur en beeldmateriaal die erop gericht zijn de groeimindset te bevorderen.

U kunt hiermee aan de slag door naar www.mindsetmeter.nl te gaan en u hier te registreren.

Bijgaand treft u ter informatie ook het projectverslag aan.

Peer to peer werkbezoek

Vanaf januari 2019 is het wettelijk verplicht om voor je herregistratie als medisch specialist een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. De CPE-commissie, bestaande uit o.a. vertegenwoordigers van alle subverenigingen en vertegenwoordigers van alle leeftijdsgroepen, is druk bezig een programma op te stellen voor de leden, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen, kunnen blijven leren en nieuwsgierig blijven.

Lees meer

Webinars

Hieronder vindt u een overzicht van de webinars. Deze webinars zijn alleen toegankelijk voor NVvH leden via 'Mijn NVvH'. 

Onderwijs

Klik hier voor COVID-19 gerelateerde webinars

Peersupport

De NVvH vindt het belangrijk dat leden die dat nodig hebben, zich gesteund voelen. Of dit nu op het vlak van persoonlijke begeleiding is, of op het vlak van ondersteuning bij tucht- of klachtzaken. De NVvH biedt daarom peer support aan chirurgen en aios. Lees meer over Peer support

Gerelateerd nieuws