NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

Innovatieprijs Heelkunde

Innoveren zit in het DNA van chirurgen. Om dit te stimuleren, te belonen en zichtbaar te maken reikt de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH) vanaf 2023 tweejaarlijks de Innovatieprijs Heelkunde uit. De Innovatieprijs ter waarde van 2.000 euro wordt uitgereikt tijdens de Najaarsdag 2023 op vrijdag 24 november.

Innovatieprijs 2023
Als geen ander weet u als chirurg wat de mogelijkheden zijn om de heelkundige zorg te verbeteren. Bijvoorbeeld door de zorg groener te maken, de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren of het zorgproces te optimaliseren. Het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde onderschrijft het belang van (technologische) innovatie en heeft de Werkgroep Innovatie verzocht om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Eén van de voorstellen van deze werkgroep is om tweejaarlijks een Innovatieprijs uit te reiken voor het ‘meest innovatieve heelkundige idee’. 

Innovatieprijs 2023: hoe kunt u mee doen? 
Meedingen naar de Innovatieprijs is heel eenvoudig. Via het online registratieformulier kunt u uw abstract en het inschrijfformulier uploaden. De inschrijftermijn sluit op 15 augustus 2023.

Meer informatie
De beoordelingscriteria zijn hier te vinden. Met vragen over de beoordelingscriteria en de procedure kunt u terecht bij Hillie Beumer via h.beumer@heelkunde.nl.

 

Gerelateerd nieuws