NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

15 juni 2022

Portsmouth Colorectal Congress

Binnenkort vindt in het colorectale en robotische centrum in Portsmouth (Verenigd Koninkrijk) de 6e editie van het 'Portsmouth Colorectal Congress' plaats. Verspreid over 3 dagen belooft het een intrigerende en uitdagende bijeenkomst te worden. Met meer dan 9 live operaties, live moderatie, interactieve en keynote lezingen over huidige richtlijnen en de meest recente innovaties en technologische ontwikkelingen. Na 2 jaar mag er dan toch weer een fysiek evenement worden neergezet en zullen er meer dan 45 gastsprekers vanuit heel Europa en daarbuiten aanwezig zijn, waarbij er tevens genoeg tijd zal zijn voor sociale interactie en netwerken. 

Graag nodigt het 'Portsmouth Colorectal Congress' Nederlandse collega’s uit om deel te nemen aan het congres dat zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 juni, met aansluitend workshops op 18 juni. Interesse of meer informatie? Bekijk de website of stuur een mail naar PortCC22@gmail.com.

NvvH leden ontvangen 10% korting voor het evenement met de kortingscode "NLPCC22".  Voor aios, anios, pa en arts-onderzoekers bedraagt de korting 20%. 

Download het programma