NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

28 oktober 2021

Save the date stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer

De ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer hebben elkaar in rap tempo opgevolgd.

Daarnaast is het soms niet makkelijk om alles goed bij te houden en op de hoogte te zijn, de AVL specialisten die zich hiermee bezig houden zijn zich hier terdege van bewust.

Daarom organiseren wij graag een symposium voor alle geïnteresseerden in de regio en (ver) daarbuiten om in korte tijd weer op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurt. 

Dit symposium beoogt derhalve een update te geven van de nieuwste ontwikkelingen die je moet weten als je als behandelaar melanoom en non-melanoma skin cancer patiënten in je praktijk tegen komt.

De sprekers zijn allemaal vooraanstaande experts in het veld, en zij delen graag hun kennis. Er zal voldoende ruimte zijn voor vragen en discussie, en accreditatie is uiteraard aangevraagd. 

Voorlopig programma

  • 1Gegevens
  • 2Opties
  • 3Betaling
  • 4Bevestigen
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Persoonlijke gegevens
Privé adres
Privé communicatie
Omdat wij onze leden informeren via onze website, via nieuwsbrieven en e-mail, is het belangrijk dat uw juiste e-mail adres bij ons bekend is. Geef aan via welk e-mailadres u de correspondentie wilt ontvangen.
Functie
Gebruikersovereenkomst
Portretrecht
Gezondheidsverklaring
Geen gegevens gevonden
Gekozen opties:
Betaalwijze:
 aan mij