NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

19 september 2023

Uitnodiging Invitational Strategisch Beleidsplan NVvH

Na het succes van de laatste invitationals zetten we deze vorm van overleg met de leden van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde in 2023 graag voort. Tijdens de komende conferentie op dinsdag 26 september willen we ingaan op de toekomst van de zorg, de uitdaging voor de chirurg en het Strategisch Beleidsplan 2024-2028 van de NVvH.

Ten behoeve van een juiste vertegenwoordiging vanuit het land bij de ontwikkeling van het Strategisch Beleidsplan 2024-2028, is iedere maatschap/vakgroep uitgenodigd om met ons mee te denken. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Naast leden van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde worden ook externe gasten uitgenodigd, waaronder de NZa, ZiNL, NVZ, NFU, IGJ, FMS, NVA, NIV, Dica, het Kennisinstituut, de Patiëntenfederatie, de zorgverzekeraars en minister Kuipers.

Er zijn nog enkele beschikbare plaatsen beschikbaar, u kunt zich tot 21 september aanmelden via het registratie formulier.

De agenda en voorbereidende stukken worden voor 26 september naar de deelnemers gestuurd.

Locatie:
Domus Medica
Mercatorlaan 1200
3528 BL  Utrecht

Tijdstip:
Start 17.00 uur – afronding rond 19.15 uur

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking! 

Namens het Algemeen Bestuur,

 

Bernard Elsman                                                                                             Inger Schipper
Voorzitter NVvH                                                                                             Vicevoorzitter