NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

24 mei 2024

MMV-congres 2024: Dien nu je abstract in

MMV-congres 2024: Dien nu je abstract in

Welke kennis en ervaring zou jij willen delen met de deelnemers van het MMV-congres 2024? Het thema dit jaar is ‘De opleiding; de grote verbinder’. Ben je aios, opleider, lid van een opleidingsgroep, onderwijskundige of bestuurder en heb je een goed idee voor een sessie tijdens een van onze workshoprondes? Pak het podium op woensdag 4 december 2024 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein en dien vóór 31 mei 2024 je abstract in.

Het MMV-congres 2024 ‘De opleiding; de grote verbinder’, georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten, gaat over het zoeken naar de verbinding en het focussen op de gedeelde drijfveren in de opleiding. Veranderingen volgen elkaar razendsnel op. Technologische ontwikkelingen, klimaatverandering en een veranderende bevolkingssamenstelling kunnen soms tot polarisatie leiden. Zoek daarom juist in deze tijd naar de verbinding. Wees nieuwsgierig en vind die gedeelde drijfveren waarom je als medisch specialist, aios of opleider je elke dag weer inzet om de beste zorg te geven aan iedere patiënt.

Heb je een idee dat goed aansluit bij dit thema? Dien dan nu je abstract in. Tijdens het MMV-congres 2024 zijn er drie workshoprondes van één uur. Elke workshop wordt minimaal twee keer herhaald en moet geschikt zijn voor minimaal 24 deelnemers.

Dien je voorstel voor een workshop of symposium vóór 31 mei in.

Abstract indienen