NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

Webinars en Livestreams

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde heeft gedurende de coronapandemie een aantal webinars georganiseerd voor haar leden. Hieronder kunt u de verschillende webinars terugkijken. Deze webinars zijn alleen toegankelijk voor NVvH leden. Door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de webinars kijken op het besloten deel van de website.

NVvH Webinars COVID-kennisuitwisseling 

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars en livestreams vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Let op: de webinars en livestreams zijn alleen toegankelijk voor NVvH leden. Door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de webinars en livestreams terug kijken op het besloten deel van de website. 

Klik hier voor meer webinars en livestreams (non-covid).

Gerelateerd nieuws

  • Webinar
Terugkijken: webinar Integraal Zorgakkoord

Woensdag 28 september namen ruim 1000 medisch specialisten deel aan het webinar van de Federatie Medisch Specialisten over het Intergraal Zorgakkoord (IZA). In het webinar is het onderhandelings- en besluitvormingsproces toegelicht en is besproken wat er