NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

16 mei 2024

Vacature (vice)voorzitter Congrescommissie

Vacature (vice)voorzitter Congrescommissie

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde zoekt een gedreven en bevlogen leider die in staat is om de verbinding tussen de vereniging met alle differentiaties en de externe ontwikkelingen met overtuiging vorm te geven. Een persoon die inspireert en enthousiasmeert door visie, inhoud en samenwerking. De zittingsperiode van de vicevoorzitter is twee jaar, waarna hij/zij twee jaar voorzitter van de commissie is.

Binnen onze vereniging nemen de Chirurgendagen en Najaarsdag als kennis- en sociaal netwerk een belangrijke plek in. De Congrescommissie organiseert deze congressen. De commissie bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, vertegenwoordigers van iedere subvereniging en onze communicatieadviseur. De commissie wordt ondersteund door een congresbureau. De voorzitter, vicevoorzitter, aioslid en communicatieadviseur vormen het Dagelijks Bestuur van de commissie. Zij zijn gezamenlijk integraal verantwoordelijk. Uitgangspunt is een collegiale samenwerking waarbij de voorzitter eindverantwoordelijk is, de vicevoorzitter o.a. de abstracthandling coördineert en de communicatieadviseur de planning, budgetbewaking, afstemming met het congresbureau en de communicatie op zich neemt.

> Bekijk het volledige profiel

Interesse?
Stuur uw motivatie uiterlijk 16 juni naar Rianne Tabak (r.tabak@heelkunde.nl). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Bouvy (n.bouvy@mumc.nl) of Ivar de Bruin (i.g.j.debruin-5@umcutrecht.nl).