NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

Opleiding heelkunde

Goede chirurgische zorg begint bij de chirurgische opleiding. Vakinhoudelijke kennis en kunde zijn van groot belang, maar ook andere competenties, zoals samenwerking, communicatie en patiëntveiligheid spelen steeds meer een rol. In de nieuwe opleiding worden chirurgen in de laatste twee jaar van de zesjarige opleiding opgeleid in één van de differentiaties, zoals GE-, onco-, vaat-, long-, trauma-, of kinderchirurgie.

De eisen voor chirurgen in opleiding zijn hoog; de opleiding voldoet aan de hoogste, internationale standaarden. Bij- en nascholing van reeds opgeleide en gecertificeerde chirurgen moet ervoor zorgen dat zij zich voortdurend blijven verbeteren.

Op deze pagina vindt u informatie over:

Gerelateerd nieuws

Actief in Europa, laat het ons weten!

Binnen Europa zijn diverse gremia die zich bezighouden met de uitvoering van diverse medische specialismen. Dit betreft ook de verschillende medische vervolgopleidingen. Soms heeft dit direct gevolgen voor de Nederlandse opleiding Heelkunde of de

B.E.N.G! nieuwe samenwerkingspartner CASH-onderwijs

Per 1 januari is B.E.N.G! de nieuwe samenwerkingspartner voor de organisatie en uitvoering van ons CASH-onderwijs. B.E.N.G! neemt de werkzaamheden van Congress Company over. Marlous van Bommel en Julie Goossens zijn de drijvende krachten achter B.E.N.G!