NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

16 augustus 2023

Congres: Tijd voor Verbinding, 'Samen in beweging' op 5 oktober 2023

Op 5 oktober 2023 vindt het Tijd voor Verbinding congres 'Samen in beweging'  in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch plaats. Tijdens het congres komen alle hoofdthema’s van het programma Tijd voor Verbinding - antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II – aan bod. De toegang is geheel gratis.

Kom in beweging!
Laat je verrassen door een inspirerend programma in festivalopzet en bepaal op de dag zelf waar en hoe jij in beweging komt. Je kunt actief meedoen aan verschillende workshops, kampvuurgesprekken en lezingen. Ook krijg je volop de gelegenheid om tijdens het congres contacten te leggen met bestuurders, managers, (beleids)adviseurs, zorgprofessionals en patiënten/ervaringsdeskundigen uit de medisch specialistische zorg.

Voor wie?
Zorgprofessionals, (patiënten)vertegenwoordigers, cliëntenraden, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg. 

Meer weten?
Bekijk de congreswebsite voor onder meer het volledige programma en praktische informatie.

Meld je aan!
Deelname aan het congres is kosteloos. Je kunt je hier inschrijven. Direct na je registratie ontvang je een bevestiging per e-mail. Ken je een collega die geïnteresseerd is? Stuur dan deze uitnodiging door.