NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

09 augustus 2021

Webinar richtlijn Behandeling van Kinderen met Obesitas, 17 augustus 15:30 - 17:00

Webinar richtlijn Behandeling van Kinderen met Obesitas, 17 augustus 15:30 - 17:00

In de afgelopen jaren is de richtlijn Behandeling van Kinderen met Obesitas ontwikkeld, en in het najaar van 2020 geautoriseerd. Deze richtlijn is geïnitieerd door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. Vanuit uw vereniging was er een werkgroeplid afgevaardigd voor deze richtlijn. Onderaan de email vindt u de samenstelling van de werkgroep en klankbordgroep. U kunt hierin zien wie uw vereniging heeft vertegenwoordigd bij de ontwikkeling van deze richtlijn.

Om de verspreiding en implementatie van de richtlijn te bevorderen, organiseert de werkgroep een webinar, om alle betrokken specialismen te informeren over de inhoud van de richtlijn. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 17 augustus in de middag. Nadien zal de webinar ook terug te kijken zijn via een link op de richtlijnendatabase.

In het najaar van 2020 is de richtlijn Behandeling van Kinderen met Obesitas geautoriseerd. Deze multidisciplinaire richtlijn is geïnitieerd door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Op dinsdag 17 augustus 15:30 – 17:00 is er een webinar over de nieuwe richtlijn, georganiseerd door de werkgroep van de richtlijn Behandeling van Kinderen met Obesitas  en in samenwerking met het Kennisinstituut van Medisch Specialisten. 

Deelname is gratis.

U kunt zich inschrijven voor de webinar via: https://demedischspecialist-nl.zoom.us/webinar/register/7916273071409/WN_YzC5zuRTQa-9oUF9iTNmmQ